Permanente laserontharing

Afzonderlijke tarieven (prijs per sessie):


Oksels

Onder of bovenarmen

Gehele armen

Handen of voeten 

Onder of bovenbenen

Volledige benen

Bikinilijn 1

Bikinilijn 2

Volledige bikini

Bilnaad

Billen

€45,00

€60,00

€110,00

€35,00

€80,00

€120,00

€40,00

€50,00

€69,00

€35,00

€50,00

Permanente Laserontharing met de

'Diode Triple Wave Laser'


Pijnvrij en permanent ontharen met een blijvend resultaat.
Investeer in je eigen lichaam en ervaar het gemak van permanente ontharing.​

- Relatief korte behandeltijd
- Bewezen veilig
- Langdurig resultaat
- Geschikt voor alle huidtypes
- Slechts 6-8 behandelingen nodig
- Geen huidirritaties meer

Beschikbare data 2024


15 januari   -   29 januari

11 maart     -   25 maart

6 mei          -   27 mei

1 juli.          -     7 juli 

19 augustus -  23 september

21 oktober    - 19 november

9 december

Navelstreep

Buik

Kaaklijn

Kin / hals 

Bovenlip

Gelaat incl. bakkebaard

Onder of bovenrug

Volledige rug excl. schouders

Volledige rug incl. schouders

Borstkas

€35,00

€80,00

€49,00

€39,00

€25,00

€55,00

€60,00

€109,00

€129,00

€80,00

Hoe gaat het in zijn werk?​

Door middel van laser ontharen worden de eiwitcellen in het haarzakje gestold door de warmte van de laser. Hierdoor wordt het haarzakje kapot gemaakt zodat het haarzakje geen nieuwe meer kan aanmaken.


Hoe kan ik mezelf voorbereiden op permanent ontharen?

- Zorg dat u de haren 1 dag van te voren scheert.
- Zorg dat uw huid niet zongebruind is of een spraytan bevat.
- Zorg ervoor dat u minimaal 6 weken niet meer geharst of geëpileerd heeft.


Mag mijn huid zongebruind zijn bij laseren?

Het is erg belangrijk dat de huid waarop gelaserd wordt niet zongebruind is. Dat betekend ook geen zonnebank of spraytan. Hierdoor komen er namelijk actieve pigmentcellen op de huid waardoor de laser eerst het actieve pigment ziet in plaats van het pigment van het haarzakje, waardoor verbranding van de huid kan ontstaan. Communicatie met mij is van groot belang om altijd een veilige behandeling te kunnen ondergaan.


Wie kan er behandeld worden?

Eigenlijk bijna alle huidtypes en haarsoorten van zowel mannen als vrouwen! Er zijn echter een paar uitzonderingen, lichte en dunne donshaartjes en harde witte/grijze haren reageren niet goed op de laser, dit omdat zij bijna geen pigment hebben. 
Ook bij kankerpatiënten (specifiek huidkanker) gaan we geen laserbehandelingen toepassen. Bij zwangere vrouwen wordt er ook niet gelaserd gedurende de zwangerschap. Personen met actieve infectie van herpes of eczeem in het te behandelen gebied komen ook niet in aanmerking maar ook een virale infectie bijvoorbeeld HIV of bij een verminderde weerstand. Bij roacutane, antibioticakuren of niet goed ingestelde epilepsie en 'aura' migraine worden niet behandeld. Personen met een pacemaker of inwendige defibrilator worden tevens ook niet behandeld. Wij controleren voorafgaand aan de behandeling de huid en haarsoort.


Wat gebeurd er na de behandeling?

Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwelling vertonen. Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de haarwortel heeft gebracht, dit zal snel verminderen. Na 1 of 2 weken zul je zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als je dit storend vindt kun je deze haren scheren, je mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit.


Zijn er nog speciale instructies voor of na de behandeling?

- Gebruik geen producten op het behandelde gebied behalve cooling gel of een zonnebrandcrème met zeer hoge beschermingsfactor (sunblock) wanneer je in de zon loopt. Je mag het gebied met zachte reiniging wassen, maar niet scrubben.
- Je mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet onder de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 4 weken voor en na je behandeling.
- Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag ze scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit.
- Tussen de behandelingen mag je niet harsen of uittrekken met de pincet, alleen scheren is toegestaan. Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet epileren of harsen.
- Laat de huid na de behandeling met rust en ga niet prullen.


Wat kan ik verwachten als resultaat?

Je kunt rekenen op een haarreductie van 80 tot 90 procent. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes een ideale oplossing. Je bent dus zeker van een goede behandeling met optimale resultaten. Na de laserbehandelingen bent u tot 80 a 90 procent haarloos. Wij staan bij La Belle Bu voor eerlijkheid en transparantie. Wij adviseren dan ook wel om één keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling te komen voor de enkele 'restharen'. Daarnaast kunnen en onder invloed van hormonen (testosteron) 'slapende' haarzakjes geactiveerd worden, waardoor er enkele nieuwe haren kunnen ontstaan. Deze worden vernietigd bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt.