Lymfedrainage The Flow of Beauty

Lymfedrainage The Flow of Beauty

Waarom deze behandeling kiezen?


Ons lymfestelsel is heel belangrijk voor ons lichaam en ons algemeen welzijn!


Het lymfestelsel is over het hele lichaam verspreid en omvat weefsels, organen, vloeistoffen en bloedvaten


Hoe beter de lymfe stroomt, hoe beter het lichaam werkt!


Met 'The Flow of Beauty' stimuleren we de werking van het lymfestelsel.  Deze zorgt voor het filteren en zuiveren van ons lichaam.  De weerstand verhoogd en de afvalstoffen gaan beter afvloeien.


De gelaatsverzorging die hierop volgt gaat een nog beter resultaat geven en de celvernieuwing stimuleren.


Waarom werk deze verzorging?


Deze behandeling wordt aangeboden in de vorm van een pakket van 4 behandelingen.  Bij de eerste drie behandelingen concentreren we ons enkel op de werking van het lymfestelsel en stimuleren we het. Tussen elke behandeling laten we telkens 1 week tussen. Na deze drie behandelingen weten we dat het lymfestelsel vlot werkt en zijn vruchten zal afwerpen om de laatste behandeling toe te passen.  Deze behandeling is een gelaatsverzorging waar we ons vooral op de lymfe in het gelaat richten en in samenwerking met de serums van Nannic Stratium Symbiosum een Top resultaat bekomen.


Na deze volledige sessie kan er gekozen worden om na 6 weken de gelaatsverzorging te herhalen om het resultaat te behouden.

Wanneer er langer dan 6 maand tussen de behandelingen is, dan is het aangeraden om eerst terug het volledige pakket te hernemen.


Prijs:

Pakket van 4 behandelingen = 375 euro

Nabehandeling = 125 euro


Wat zijn de contra-indicaties?


Bij een eerste behandeling zal er eerst een intake gesprek plaats vinden en overlopen we je gezondheidtoestand want hierbij is het belangrijk dat we weten dat er contra-indicaties aanwezig zijn, waardoor de behandelingen uitgesteld moeten worden of niet kunnen uitgevoerd worden, zoals:

- koorts

- acute ontstekingen

- kwaadaardige onststekingen

- hartfalen

- nierfalen

- trombose