Permanente Make-Up

Permanente Make-Up door Katinka van La Belle Bu:

Elke vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van wel!


Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats. 's Morgens, 's middags en 's avonds altijd een verzorgde uitstraling; Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd.


Tarieven zijn:

- Inclusief persoonlijke intake

- Inclusief nabehandeling

- Inclusief after-care crème


Wenkbrauwen                       

- Jaarlijkse touch-up                  

Eyeliner

- Onder                                     

- Boven                                     

- Boven & Onder                      

 Jaarlijkse touch-up

- Onder                                     

- Boven                                     

- Boven & Onder 

                                            

Lipline

- Jaarlijkse touch-up 


Full Lips

- Jaarlijkse touch-up €290

€145


€145

€180

€290


€73

€90

€145


€300

€150


€400

€200


Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij Permanente Make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.


Risicoformulier

Het zetten van permanente make-up brengt risico's met zich mee. Stel ons op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.


Laat geen permanente make-up aanbrengen:

 • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft;
 • Als u onder invloed van alcohol of drugs bent;
 • Op een moedervlek of een litteken dat is overgebleven na het verwijderen van een melanoom.

De volgende omstandigheden of aandoeningen brengen mogelijk een hoger risico:

 • Hemofilie of andere stollingsziekte
 • Epilepsie, hart-en vaatziekten
 • Bekende allergieën
 • Diabetes
 • Een auto-immuunziekte
 • Sarcoïdose.


Wat zijn de mogelijkheden?

 • Wenkbrauwen: Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up komt uw gezicht weer in balans.
 • Ogen: oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uistralin van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen ogen.
 • Lippen: bij de lapcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echt lipliner in de de door u gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenten waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.